Feeding sport fans with style!

I never realized how boring this game was.
- Homer Simpson when watching baseball while sober -

HYVÄ RUOKA PELASTAA MATSIN KUIN MATSIN!

Ja meiltähän sitä hyvää ruokaa saa! Kun tulet Sticky Wingersiin, tulet kuin stadionille.

Aluksi kävelet lippukassojen läpi kentälle, siitä katsomon eri osien kautta pukuhuoneisiin. Siinä vaiheessa alkaa käydä kenelle tahansa selväksi, että tässä sporttibaarissa sisustus on taatusti erilainen kuin muualla. Tämän lähemmäksi amerikkalaista urheilustadionia ei Suomessa pääse! Jos olet "Ameriikan" mantereella käynyt vintage sporttibaarissa ja pitänyt kokemastasi, tämä paikka on kuin luotu sinulle.

Dugoutissa on myös tarjolla kaikki ruokalistan vaihtoehdot . Kahdeksan isoa tv-ruutua, joissa pyörivät kaikki tarpeelliset ja pari tarpeetontakin matsia, tekevät urheilun seuraamisesta helppoa. Sama minne istuu, niin aina näkee niin ilmaveivit kuin hidastuksetkin. Meillä näkyvät seuraavat kanavat: Nelonen Pro 1&2, Viasat Sport sekä MTV Total Urheilu. Näytämme kaikki parhaat SM-Liigan vierasottelut!!! Kesäaikana kanavat ovat tauolla.

Oluissa löytyy myös, ja ne tarjoillaan niin kuin pitääkin. Ravintolassamme on amerikkalaiset Frozen Mug tuoppijäähdyttimet, jotka varmistavat että olut tarjoillaan juuri sopivan viileänä. Eivätkä tuopit lopu kesken, vaan niitä riittää koko illaksi.

Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa, niin tiedät mitä kannattaa tulla katsomaan!

I don't want to play golf. 
When I hit a ball, I want someone else to go chase it.

- Rogers Hornsby -

Tiesitkö, että Tampereen Stickyssä on VIP-tila!!!

Sticky Wingersin Tampereen alakerrasta, Dugout-baarin yhteydestä, löytyy myös erillinen VIP-tila. Tila on varattavissa ravintolan aukioloaikojen mukaisesti erilaisille rennoille kokouksille tai illanvietoille. -Mikä olisikaan parempi paikka seurata suosikkijoukkueen SM-liigaottelua hyvässä seurassa!

 

VIP-tilassa on 16 hengen korkea pystypöytä sekä TV-ruutu johon myös tietokone on kytkettävissä.

Tilavuokraa emme peri Dugout baarin ollessa avoinna. Olympialaisten, jääkiekon MM-kisojen sekä jalkapallon MM-kisojen aikana tilavuokra on 60 EUR, tämä sisältää pöytiin tarjoilun VIP-tilaan.

Kysy lisää ja tule viettämään rento palaveri tai illanistujaiset hyän ja rennon ruoan merkeissä!

Contact us! Send feedback! Like us on Facebook!